Направете заявка на номер

AQUABELLA И IRUN – ПО-СИЛНИ ЗАЕДНО

В съвременния свят, където физическата активност и грижата за общността стават все по-важни, Aquabella и iRun обединяват своите сили. Ние – от Aquabella Ви предлагаме бутилирана вода, произведена чрез ултрафилтрация, известна с доброто си качество. iRun е организатор на спортни събития, чиято цел е популяризиране активния начин на живот. Заедно, споделяме страстта към здравословния начин на живот и желанието да помогнем на обществото.

Aquabella

Aquabella е не просто вода. Нашата фирма се ангажира с идеята, че хората от всички възрасти заслужават най-доброто качество и вкус. Произвеждаме чиста и пивка вода, която е нискоминерализирана и подходяща за ежедневна употреба от активните хора, майки и деца. Нашата мисия е да популяризираме спорта, здравето, храненето, рециклирането и екологичното производство.

iRun

iRun със своите спортни мероприятия, не само подпомага физическата активност, но и въвлича общността в благотворителни каузи. Техните събития са много повече от обикновени състезания. Те са каузи, пътешествия към по-добро „аз“ и по-добър свят.

Партньорството ни с iRun е протегната ръка и подкрепа. Това е вливане в културата на движението и даване на възможност за по-добро бъдеще.

Какво да очаквате?

Вълнуващи събития и незабравими моменти на различни дестинации. Нашият стремеж е да влезем в сърцата на хората като им покажем пътя към здравословния начин на живот.

Вода, спорт и воля – това е пътя към по-добро утре.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

    Нашите партньори

    БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА ДОВЕРИЕТО
    Лого на игрални зали COLOR BET
    лого на организатори на маратони IRUN
    лого на супермаркет starmarket
    Последвай ни за още интересни неща от #aquabella
    Следи актуалните ни предложения и промоции!
    Абонирай се за известия.
    © 2023 AQUA BELLA от Аква Белла Къмпани - търговия, доставка на едро и дребно с бутилирана трапезна, бебешка и сребърна вода. Както и монтаж, сервиз на хладилни витрини и диспенсъри за вода. ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ.
    Call Now Button