Направете заявка на номер

Предоставяне на хладилни витрини

Независимо дали търсите идеалната хладилна витрина или стелаж за вода, нашият екип е тук, за да ви помогне. Имаме разнообразие от хладилни витрини, подходящи за всякакви нужди, било то за собственици на заведения, търговски обекти или за тези, които търсят удобно и стилно решение за дома. Ние сме готови да ви предложим най-подходящото решение, проектирано с внимание към детайлите.

Ако търсите стелаж за вода с високо качество и функционалност, не търсете повече. Нашите стелажи са проектирани с внимание към детайлите и отговарят на всички изисквания за съхранение и представяне на бутилирани напитки.

Свържете се с нас чрез контактната форма на уебсайта, и нашият екип ще се свърже с вас възможно най-бързо. Готови сме да ви консултираме и предложим най-добрите решения, съобразени с вашите нужди. Ако имате интерес към партньорство, не се колебайте да попитате. Ние сме отворени за разнообразни форми на сътрудничество и сме готови да обсъдим възможностите за взаимно изгодно сътрудничество. Нашите работно време е от 8:00 до 17:00 часа, 5 дни в седмицата. С нетърпение очакваме да ви помогнем да намерите идеалната хладилна витрина или стелаж за вода.

Нашите партньори

БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА ДОВЕРИЕТО
Лого на игрални зали COLOR BET
лого на организатори на маратони IRUN
лого на супермаркет starmarket
Последвай ни за още интересни неща от #aquabella
Следи актуалните ни предложения и промоции!
Абонирай се за известия.
КОНТАКТИ

Гр. Варна, с. Тополи, ул. Йордан Николов 1

0879 104 135

0885 005 894

aquabella.varna@gmail.com

© 2023 AQUA BELLA от ДЖИРАСОЛЕ ВАРНА ООД - търговия, доставка на едро и дребно с бутилирана трапезна, бебешка и сребърна вода. Както и монтаж, сервиз на хладилни витрини и диспенсъри за вода. ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ.
Call Now Button