Направете заявка на номер
доставчик на вода aqua bella във варна

Доставка на вода

Възползвайте се от нашата удобна услуга за безплатна доставка на вода! С лекота и удобство можете да заявите доставка на вода директно до вашия дом, офис или магазин. Просто се свържете с нас на телефон: 0879 104 135 или изпратете заявка по имейл на адрес: aquabella.varna@gmail.com.

Всеки ден, вкусната и питейна вода AQUA BELLA е все по-близо до вас. Нашата услуга за доставка е на разположение 5 дни в седмицата от 8:00 до 17:00 часа. Независимо от работното място, ние сме тук, за да ви осигурим качествена вода, доставена точно до вашето място.

Не се колебайте да се свържете с нас и да направите вашата заявка. Грижим се за удовлетворението на нашите клиенти и гарантираме бърза и надеждна доставка на вода, която отговаря на вашия вкус и нужди. Възползвайте се от нашата услуга и наслаждавайте се на свежестта на AQUA BELLA винаги, когато ви е необходима.

Нашите партньори

БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА ДОВЕРИЕТО
Лого на игрални зали COLOR BET
лого на организатори на маратони IRUN
лого на супермаркет starmarket
Последвай ни за още интересни неща от #aquabella
Следи актуалните ни предложения и промоции!
Абонирай се за известия.
КОНТАКТИ

Гр. Варна, с. Тополи, ул. Йордан Николов 1

0879 104 135

0885 005 894

aquabella.varna@gmail.com

© 2023 AQUA BELLA от ДЖИРАСОЛЕ ВАРНА ООД - търговия, доставка на едро и дребно с бутилирана трапезна, бебешка и сребърна вода. Както и монтаж, сервиз на хладилни витрини и диспенсъри за вода. ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ.
Call Now Button