Направете заявка на номер

Aquabella и спортен клуб Берое – заедно по пътя на здравето

В днешното забързано ежедневие, е все по-трудно на хората да открият време за физическа активност. Затова Aquabella и спортен клуб по художествена гимнастика Берое се обединяваме в в името на здравословния начин на живот.

Кои сме ние?

Ние – от Aquabella сме фирма за бутилиране на свежа и пивка вода. Нашата цел е не просто да Ви предложим вода, възвишаващи стандартите за качество и вкус, а да променим живота Ви. Нашата ултрафилтрирана бутилирана вода е известна с ниското съдържание на минерали и чистотата си. Това я прави подходяща не само за всички възрасти, но и за активни хора, майки и деца. Мисията ни е да популяризираме здравословното хранене, спорта, рециклирането и екологичното производство.

В спортен клуб по художествена гимнастика Берое тренират изявени спортисти в художествената гимнастика. Те работят с деца и състезатели от различни възрасти, запалвайки искрата и любовта към художествената гимнастика.

Какво да очаквате от нашето партньорство?

Партньорството ни има за цел да подкрепи усилията на клуба за популяризиране на изяществото на гимнастиката. Искаме да вдъхновим младите таланти да следват здравословен начин на живот чрез спорта.

Заедно ще създадем вълнуващи моменти и подкрепим развитието на българската художествена гимнастика.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  Нашите партньори

  БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА ДОВЕРИЕТО
  Лого на игрални зали COLOR BET
  лого на организатори на маратони IRUN
  лого на супермаркет starmarket
  Последвай ни за още интересни неща от #aquabella
  Следи актуалните ни предложения и промоции!
  Абонирай се за известия.
  КОНТАКТИ

  Гр. Варна, с. Тополи, ул. Йордан Николов 1

  0879 104 135

  0885 005 894

  aquabella.varna@gmail.com

  © 2023 AQUA BELLA от ДЖИРАСОЛЕ ВАРНА ООД - търговия, доставка на едро и дребно с бутилирана трапезна, бебешка и сребърна вода. Както и монтаж, сервиз на хладилни витрини и диспенсъри за вода. ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ.
  Call Now Button